תקופת הפסח זו זמן הפול הירוק....ישנם המון צורות לבישול הפעם הכנתי עם קציצות והגשתי עם איטריות ביצים....
לקציצות כבר נתתי מספיק מתכונים כך שהמתכון לקציצות לא השתנה....
בסיר סידרתי פול ירוק טרי בצל קטן קצוץ דק.....כוס ציר עוף או ירקות , מלח ומעט פפריקה....ניתן גם להוסיף פלפל לבן משדרג מאד....פזרו חופן כוסברה קצוצה ולעסק.....
מוסיפים עוד מים לסיר ומביאים לרתיחה.... מכדררים את הקציצות לתוך הסיר (תנמיכו את האש בזמן הכנסת הקציצות)...
מבשלים כחצי שעה ....תוך צמצום הרוטב ומכבים.....
מגישים עם פחממה....אני הגשתי עם אטריות.....לפסח אפשר עם אורז או איטריות אורז.....
בתאבון
מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה