יום רביעי, 27 באפריל 2011

סיכום האודישנים....מאסטר שף 2011

מחר בבוקר אני הולך לאודישנים....זו המנה שלי....אכתוב עליה עוד בפירוט ואסכם את יום האודישנים....

מקווה לעבור שלב אחד לפחות....:-)....תחזיקו אצבעות

אז כך מוסר צרוב שיושב על צרמלה ופסטו.....מעל הדג פורטובלה במחבת עם שמן זית וטימין...ומצורף לזה קוביות גמבה קלויה.....למעלה עלי טרגון דקיקים...

המשך הפוסט ....28/4/11

אז כך זוגתי העירה אותי ב 4:00 והקפיצה אותי לרכבת ב5:30.....בזמן הזה צרבתי את נתחי המוסר.....והכנתי את כל הפרודוקטים בצידנית...

הגענו לנמל ת"א ב - 7:00.....התחלנו לראות שהיום שהודיעו שיהיה שרבי מתחיל לטפטף.....המנה נטעמה ע"י 2 טועמים שנראה שאהבו אותה.......בינתיים גשם זלעפות......

כאשר החלו בקריאת 100 העוברים הקריאו ע"פ שולחנות......עברו את שולחני ללא הקראת שמי......אני התחלתי לקפל את עצמי לכיוון הבית......בס"כ היו שם 1200 איש והיו מנות מהממות.....כך שלא להיבחר נראה הגיוני....למרות שמאד האמנתי בעצמי.......ואז כאשר קראו את השמות של שולחן אחר חזרו שוב לשולחן 12 וקראו בשמי.....אנחת רווחה.....איזה כיף

משם עברנו לאודישן נוסף שאינו קשור לבישול....אלא מעבר מצלמה ואישיות......היה חיובי ומעולה

יש לכם נציג בשלב הבא.....מחר אעלה מתכון של המנה....

תודה לכולם על הפידבקים למטה בפוסט......עושה שימחה בלב

 





יום הגשם הבין לאומי......הודיעו על שרב

14 תגובות:

  1. שרית-ב27/4/11

    בהצלחה חבר !

    שרית-ב

    השבמחק
  2. תודה שרית.... :-)

    השבמחק
  3. נורית27/4/11

    המנה נראית מדהים !!!!
    אני משוכנעת שהיא נהדרת !!!
    ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!
    נורית.

    השבמחק
  4. תודה רבה נורית....:-)

    השבמחק
  5. דליה27/4/11

    נראה מתכון מנצח ...בהצלחה

    השבמחק
  6. רועי28/4/11

    מחזיק לך אצבעות אחי הגדול !!!

    השבמחק
  7. אנונימי28/4/11

    קודם כל שיהיה לך בהצלחה.
    הם לא ביקשו מנה מהמטבח הקר? בשנה שעברה כשהשתתפתי באודישנים הם אמרו בפירוש מטבח קר,
    בכל מקרה אחרי שראיתי את העונה שמחתי שלא המשכתי לשם. אני חושבת שהיום תבין יותר.....

    בהצלחה!
    ג'ודי

    השבמחק
  8. אנונימי28/4/11

    בהצלחה!!!

    השבמחק
  9. אנונימי28/4/11

    מתכון ?

    השבמחק
  10. אנונימי29/4/11

    בהצלחה(:

    השבמחק
  11. אנונימי29/4/11

    כל הכבוד!!!!! :-)

    השבמחק
  12. שרית-ב29/4/11

    יש !

    מרב ההצלחה בשלבים הבאים ......

    טעים אצלך ....

    שרית-ב

    השבמחק
  13. שיהיה המון המון בהצלחה אמנון,
    מקווה שתשאב ממאסטר שף את המיטב.

    ומי יודע, אולי גם תהיה המאסטר שף הבא,
    בהצלחה ידידי.

    אייל

    השבמחק
  14. תודה רבה אייל.....שחיתי קצת בבלוג שלך והוא מדהים

    השבמחק