יום שבת, 2 באפריל 2011

כנפים מוקפצות בדבש

החיפוש אחר המנה המהירה והטעימה ממשיך......כאשר שאל אותי הקצב "לא תרצה כנפיים 3 ק"ג ב- 20 שקל"......אמרתי תביא ובטוח נרקח מזה כמה מנות מהירות.....למרות שהם לא מהחביבים עלי בחלקי הציפור הלאומית..........

אז כך.....לקחנו ק"ג כנפיים ניקוי  רצח מנוצות.....אני לא יכול לסבול שביב נוצה בעוף........חתכנו את הכנפיים ל-2....והתחלנו בהכנת המרינדה.

למרינדה

2 כפות דבש
כף צילי חריף מתוק
כפית עלי טימין עדיף טרי אבל גם יבש בסדר
כף פפריקה
מעט גרגירי כוסברה
1/3 כוס מים

לעסק.........מערבבים את חומרי המרינדה ומכניסים את הכנפיים....מערבבים טוב ומכניסים למקרר לשעה לפחות.....מקפיצים היטב במחבת גדולה.....מניחים ליד כוס מים ואם זה עומד להישרף אז מוסיפים מעט ומערבבים...אתם יודעים דבש וסוכרים..

ההקפצה צריכה להיות בסביבות ה - 10 דקות....תבדקו כנף בכדי לבדוק שמבושל טוב בפנים..

הגשתי עם פירה טוב....ולא נשאר כלום..טעים מאד

בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה