יום שבת, 9 באפריל 2011

פטוציני לימון כבוש ואנשובי

מנה איטלקית שבעזרת הלימון הכבוש קיבלה טעמים מיוחדים ושונים....

הפטוציני הוקפץ כדקה במחבת עם שמן זית וכפית של מחית לימון כבוש......לצלחת הוספתי כמה פילטים של אנשובי קצוץ....זיתים שחורים מיובשים....מעט כוסברה קצוצה....ומעל שבבי פקורינו....אוף אני שוב רעב...

בלי מלח בכלל.....יש מספיק נתרן מהלימון האנשובי והזיתים....

בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com


3 תגובות:

  1. snowmusic9/4/11

    נראה מעלף.
    האם אפשר לעשות זאת בלי הזיתים? הבת שלי אוהבת פיקורינו אבל שונאת זיתים. המנה נראית בריאה מאוד וטעימה מאוד.

    השבמחק
  2. כן בטח....

    ניתן לעשות כל שילוב העולה בדעתכם....כמובן שיהיה לכם טעים....

    בתאבון

    השבמחק
  3. שרית-ב10/4/11

    אהבתי , אבל ללא כוסברה וללא פקורינו .....

    אחלה מנה !

    תודה ושבוע טוב ,
    שרית-ב

    השבמחק