מנה איטלקית שבעזרת הלימון הכבוש קיבלה טעמים מיוחדים ושונים....
הפטוציני הוקפץ כדקה במחבת עם שמן זית וכפית של מחית לימון כבוש......לצלחת הוספתי כמה פילטים של אנשובי קצוץ....זיתים שחורים מיובשים....מעט כוסברה קצוצה....ומעל שבבי פקורינו....אוף אני שוב רעב...
בלי מלח בכלל.....יש מספיק נתרן מהלימון האנשובי והזיתים....
בלי מלח בכלל.....יש מספיק נתרן מהלימון האנשובי והזיתים....
בתאבון
מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com
נראה מעלף.
השבמחקהאם אפשר לעשות זאת בלי הזיתים? הבת שלי אוהבת פיקורינו אבל שונאת זיתים. המנה נראית בריאה מאוד וטעימה מאוד.
כן בטח....
השבמחקניתן לעשות כל שילוב העולה בדעתכם....כמובן שיהיה לכם טעים....
בתאבון
אהבתי , אבל ללא כוסברה וללא פקורינו .....
השבמחקאחלה מנה !
תודה ושבוע טוב ,
שרית-ב