את הסלט הנ"ל אני לא מכין יותר מפעם בחודש ......אם אני מכין אז אני מוותר על מספר ארוחות ואני לא נרגע עד שהקופסה נגמרת.
הסלט פשוט להכנה וחשוב להשתמש באריסה / סחקא איכותית....
לעסק....חותכים חציל או 2 לקוביות וממליחים.....לאחר כחצי שעה שוטפים את המלח ומטגנים.
בצלחת מכניסים 2 כפות אריסה / סחקא בתוספת מיץ מלימון אחד (ולא יבש ומצומק) כף חומץ וכפית כמון.....מלח נוסיף רק לאחר טעימה (החצילים סופגים חלק מהמלח בהמלחה) ......מערבבים את הרוטב עם החציל המטוגן.....
מכניסים לכלי איכסון ומפזרים כוסברה קצוצה מעל.....להכניס למקרר לכמה שעות ולהגיש.
בתאבון
טטעעייםם רק צריך חלה לניגוב
השבמחקאתה מצלם נהדר והתמונה מרהיבה !
השבמחקכמון , אריסה , כוסברה ..... אני והם לא מאותו כפר .................... מקווה שתבין לטעמי ....
אבל עם חציל בלאדי חמצמץ - שבית את מטבחי !
{ כרגע בעשייה , כ"כ אוהבת את ריח החריכה שלהם ....}
תודה , המשך יום נעים ,
שרית-ב
♥
תודה שרית תודה מישאל....
השבמחקכיף לשתף אתכם במתכוני הבית
איפה אפשר להשיג ''סחקא''?
מחקהכי טוב להכין בבית
מחקאם לא אז מהסופר לקנות אריסה מרוקאית לא חריפה
נסו לעשות בדיוק כמו שכתבי ...יוצא סלט מעולה
פומפיאנסקי לאן נעלמתה מתגעגעים לבלוג לה.....בלוג
השבמחקלא היה ולא יהיה אחי היקר תחזור בבקשה מהשף
נראה מקסים! אם רק היה אפשר הייתי מנגבת את המסך בפיתה...
השבמחקאשמח לקבל מתכונים נוספים עוד לא ניסיתי את החצילים
השבמחקבלי שום?
השבמחקלא ללא שום.....יש שום באריסה הביתית
מחקאגב, ניסתי לעשות את המתכון הזה בגרסא הדיאטטית שלו עם חצילים קלויים בתנור במקום מטוגנים ויצא פשוט מעולה!!
השבמחקאיזה כיף לשמוע.......חייב לנסות
מחקתודה
מככב אצלי קבוע ואין שבוע שאני לא מכינה את זה.
מחקאבל מה לעשות שהסלט שלך הרבה יותר טעים.(כשאמא שלי עברה ניתוח בבי"ח ברזילי לקחתי ממך טייק אווי אז אני יודעת...)
תודה רבה......לעונג הוא לנו
מחקנדיר שתמונה מצליחה לתפו סכל כך טוב את הבטן, הצליום פה בהחלט חלק מהעניין.
השבמחקמדהים!
תמונות מדהימות ומגרות
השבמחקאשכנזיה, גרה במיאמי, לא יודעת מה זה אריסה........
השבמחקתלחצי על המילה ויפתח לך הסבר ומתכון.....יש קישור
מחקהסלט הזה כ"כ קל וטעים..
השבמחק