אל תשאלו שאלות ולא תקבלו שקרים.......המתכון הבא אותנטי והוכתב ע"י מסעדן בן המקום לא משנה מתי והיכן .......סלט מעולה.
מצרכים
בורגול..... עדיף טחון דק דק אך גם הרגיל יתאים
פטרוזיליה
בצל ירוק
עגבניות אדומות
נענע
שמן זית , מלח , פלפל אדום , כמון , מיץ לימון טבעי
בצל ירוק
עגבניות אדומות
נענע
שמן זית , מלח , פלפל אדום , כמון , מיץ לימון טבעי
לעסק.......את הבורגול מנקים במים לחצי דקה ומסננים , משרים את הבורגול במיץ לימון ומעט מים חמימים(אבל ממש מעט).
חותכים את העגבניות האדומות (הכי טעים עגבניות שרי תמר , המיץ שלהם מוסיף לתיבול של הבורגול עם מיץ הלימון ), קוצצים בצל ירוק דק ומוסיפים מוסיפים פטרוזיליה ונענע (אני הוספתי ממש 3-4 עלים שלא ישתלט)..... מוסיפים את המלח , פלפל אדום , כמון , שמן זית ומערבבים טוב......נותנים לו לנוח 1/2 שעה במקרר שהבורגול ישתה את כל המיצים .......שמים בצלחת עם עוד טפטוף שמן זית ומחכים למחיאות הכפיים.
בתאבון......
מעולה מזכיר נישכחות.......גדוד 51
השבמחקנראה ונקראה טוב .
השבמחקיאמי יאמי ,אחלה סלט ..מאמצת בחום .
השבמחקאחלה של סלט תמיד רענן
השבמחקמתי מגיעה הפטרוזליה?
השבמחקתיקנתי.....תודה.....יחד עם הנענע
מחק