יום שני, 17 בינואר 2011

פרגיות פיטריות ודברים טובים - מהיר וטעים

כולם במשפחת יפרח בבית חולים ואני חולה רק מלא לבשל.....פתחתי את המקרר ותכננתי מה להכין לצהריים....פיטריות היו פרגיות היו......מה יכול להיות יותר טוב.....יצאה מנה מוצלחת מאד מומלץ למי שרוצה מנה מהירה וטעימה...

מצרכים

2 סטיק פרגית חתוך לקוביות
3 בצלים ירוקים קצוצים
4-5 פטריות מכמה סוגים
עלה סלרי פנימי קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
קליפת תפוז סיני קצוץ (תוספת מומלצת)
גזר חתוך לגפרורים

לעסק......מקפיצים את הירקות במחבת עם שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס......מוציאים לצלחת.

את נתחי הפרגית מתבלים בתבלין שווארמה (אני השתמשתי בתבלין של חוות התבלינים מומלץ בחום) ומקפיצים במחבת עם שמן זית.....ממליחים ע"פ טעמכם ומסדרים את המנה..

ארוחה מהירה ותחשבו שאתם במסעדת גורמה.....

בתאבון.

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com






הצווילינג מכינה את הירקות להקפצה

הירקות בתהליך ההקפצה

6 תגובות:

  1. שרית-ב17/1/11

    טעים לי , והאוכל שלי .....

    כמו בהכי מסעדת גורמה !

    טוב שצרפת תמונה , כי במתכון כתוב לחתוך "הפרגיות לקוביות " , מהתבוננות בתמונה , התרשמתי שחתכת את הפרגיות לנתחים ....

    לקחתי את המתכון לכיוון אסיאתי בתיבול , אך זכות היוצרים לרעיון המנה הוא שלך , ולך התודה !

    עיצבתי את המנה לפי הצעתך , ובראש המנה שמתי פלפלון אדום חריף שהוסיף צבע ועומק למנה ....

    ושתמונותיך הורסות - כבר אמרתי ואומרת שוב !

    תודה ,
    שרית-ב

    השבמחק
  2. תודה תודה ושוב תודה......

    השבמחק
  3. אנונימי18/1/11

    מתכון מופלא ומגרה....
    מה שכיף שהוא לא דורש הרבה חומרים, וגם לא הרבה מאמץ...
    תודה על הטיפ לגבי התבלין לשווארמה כי אני מחפשת כבר זה זמן תבלין מוצלח מהסוג.

    השבמחק
  4. אנונימי23/4/11

    היה טעים מאוד והכי חשוב קל להכנה ומהיר.

    השבמחק
  5. תודה אנונימי...כיף לשמוע

    חג שמח :-)

    השבמחק
  6. נורית פלד2/1/12

    טעים ומהיר. חומרים זמינים תמונות מדברות. יופי לנו!

    השבמחק