סלט מהיר שעדיף להכין יום קודם או לפחות כמה שעות לפני.... על מנת שהכרוב יתפוס את הטעמים....
אז כך במנדולינה קצצתי 1/2 כרוב לקערה הוספתי כף סויה כף חומץ אורז...1/2 כפית שמן שומשום...חופן חמוציות, מעט סוכר חום ו-50 גרם שומשום שקליתי במחבת.....ניתן לשחק בתוספות נוספות כלבבכם.
עורבב ונכנס לכמה שעות לקירור......
מעולה........בתאבון
מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com
אני מאוד אוהבת כרוב והסלט נראה מאוד טעים - ינוסה השבוע.
השבמחקהוא גם ללא הרבה שמן וזה טוב לערכי הבדיקות (-: