יום חמישי, 3 במרץ 2011

חרשוף ולחי עגל

החרשוף ירק מרוקאי טיפוסי.....המון עבודה טעים בטרוף ומערמה גדולה יוצא מעט.....אני משוגע על הירק....באחד הפרקים הקודמים הסברתי איך מקלפים את הירק הנפלא הזה.

לשבת הכנתי אותו עם לחי עגל יצא מעולה....ניתן לבשל את המנה הזאת עם בשר ראש או שריר.

מצרכים

חרשוף מקולף מראש אחד
1/2 ק"ג בשר
3-4 עיני שום פרוסים גס

לעסק......מבשלים את הבשר כשעה,  בודקים שהוא כמעט מוכן.....מוציאים את הבשר ואת מי הבישול מסננים ומחזירים לסיר....מוסיפים לסיר חזרה את הבשר וחרשוף....מפזרים את השום.....מתבלים בכמון מעט כורכום כפית מיץ לימון ומלח לפי הטעם....

מבשלים עד שהבשר והירק רכים ומגישים.......מי שאוהב חרשוף יעשה לכם קלולולולו

בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com

אין תגובות:

פרסום תגובה