יום שבת, 5 במרץ 2011

כרוב ניצנים כתוספת

את הירק המוזר הזה אני מאד אוהב אך לא כולם משתגעים עליו......כתוספת לאורז או איטריות לדעתי מעולה....המתכון פשוט ולא דורש כמעט עבודה.

את הכרוב ניתן למצוא לעיתים רחוקות טרי בשווקים מובחרים, אך עיקר השימוש בו הוא קפוא,  אני השתמשתי בסנפרוסט ויצא טוב מאד.

מצרכים

1 חבילה כרוב ניצנים קפוא
1 בצל סגול גדול קצוץ
1/2 חבילה כוסברה קצוצה
כוס ציר עוף

לעסק......מטגנים קלות את הבצל......מוסיפים את הכרוב וציר העוף.....ממלאים מים מעל הכרוב......לאחר כחצי שעה בישול מוסיפים את הכוסברה ומעט פלפל לבן.....וממליחים קלות......ממשיכים לבשל עוד כ - 1/4 שעה ומכבים כשהרוטב סמיך.

מומלץ להגיש עם אורז....מעולה

בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com

אין תגובות:

פרסום תגובה