לדגים ללא בישול נחשפתי רק בעשור האחרון לחיי והתאהבתי......סרדין ללא בישול ניסיתי בפעם הראשונה לפני כחודש....והטעם חבל"ז.
הכלל הראשון בסביצ'ה הוא דג הכי טרי שרק ניתן....והזדמנות זאת נקראה בדרכי וכמה סרדינים טריים טריים וחתיכת סלמון טרי הגיעו למטבחי.
המנה מורכבת מ2 סוגי הדגים.....הסרדין פולט ונקצץ עם כוסברה ובצל ירוק ותובל במלח, לימון וטיפונת שמן זית.
הסלמון קיבל לימון ומיץ תפוז ובנוסף קוביות פילה תפוז.....
סודר יפה על צלחת ונאכל בהנאה.....אכן נאים הדגים תרתי משמע
בתאבון
מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com
וסלמון טרי? לא שמעתי שיש בארץ, מאיפה?
השבמחקיש פעמיים שלוש בשבוע שמגיעים דגים טריים בטיסה....יש בחצי חינם, טיב טעם וגם בחנויות דגים איכותיות
השבמחק