יום שבת, 1 בינואר 2011

גבינות כבשים - הטעמים והניחוחות

כשששת הזמין אותי לסדנת אירוח עם גבינות כבשים שהתקיימה בחסות מועצת החלב עלו באפי ניחוחות ילדותי בכפר בשפלה.   אבל מהר מאד הבנתי שגבינות הכבשים היום שודרגו לאין ערוך ואינם דומים למה שהיה פה לפני 20 שנה.

בכפר ילדותי גידלו מעט כבשים והגבינות שהכינו בבית היו בד"כ חצי קשות,  גבינות קשות מחלב כבשים כמעט ולא היה ניתן להשיג בדור הקודם,  בסדנא נחשפנו ליוגורט לבנה וגבינות קשות מעולות.

את הסדנה העבירה השפית גלי ברמן בבית משפחת טופל בשיכון דן,  הגעתי בפעם הראשונה כצעיר הבלוגרים לסדנה בה חשפו בפנינו את עולם גבינות הכבשים.

אגסים ביין לבן וגבינת קאצוטה

גלי הכינה כמה מתכוני אירוח המבוססים על גבינות כבשים.... ואני הקרניבור הסכמתי שגבינות כבשים יכולים לשדרג כל אירוח חברי לרמה הגבוהה ביותר.

קיש גבינות כבשים ותרד - מעולה

בפעם הבאה שאתם מחפשים סגנון אירוח מתכוני גבינות כבשים יכול להיות מעולה - האורחים יודו לכם זה בטוח.

קרפצ'ו זוקיני עם גבינת אורי
לסיכום....תודה לשפית גלי ברמן ולענת טופל...תודה לששת שחשף אותי לעולם המדהים של גבינות הכבשים.  תודה למועצת החלב על יום שישי קסום...ולכם אני ממליץ בפעם הבאה גבינות כבשים ויין טוב.......
ענת מרביצה את סודות הארוח וששת מסכם בשקיקה

3 תגובות:

  1. אנונימי1/1/11

    איזה כיף
    תודה

    השבמחק
  2. אכן היה כיף גדול לארח בביתי חבורה נכבדה שכזו. אשמח לידע אתכם על אירועים וסדנאות נוספות.
    שתהיה לכולנו שנה מופלאה .

    השבמחק
  3. אשמח לידע אתכם על מועדי הסדנאות הבאות

    השבמחק