לפני כחודשיים הכנתי 4 נקניקים במעשנת, 2 בשר ו-2 מחלקי פנים (בפעם הבאה שאעשה, איחד להם פוסט).
נקניקים תוצרת בית זמן הטריות שלהם קצר (ללא חומר משמר) ועדיף לגמור אותם תוך שבוע.
אז השארתי אחד מכל סוג בחוץ והשאר הוקפא.
כמו שהבנתם אני בבית מחלים מהשתלת שינים, זוגתי נסעה עם אימא ואני רעב ומשועמם.
החלטתי להכין סיגרים ממלואים בחלקי פנים מעושנים……..יצא מעולה וגם זה בצניעות.
אם אתם רוצים לעשות משהו דומה (לא כולם מחזיקים מעשנת) ממליץ על המילוי הבא
צולים חלקי פנים (כבדים לבבות טחול) על המנגל וטוחנים עם מעט שום ומעט שומן, מתבלים במלח וראס-חנות (בעדינות) ומגלגלים סיגרים.
ספרו איך יצא……מבטיח בעתיד פוסט מסודר יותר בנושא סיגרים ופסטלים…(חייב את אמא לידי).
נקניקים תוצרת בית זמן הטריות שלהם קצר (ללא חומר משמר) ועדיף לגמור אותם תוך שבוע.
אז השארתי אחד מכל סוג בחוץ והשאר הוקפא.
כמו שהבנתם אני בבית מחלים מהשתלת שינים, זוגתי נסעה עם אימא ואני רעב ומשועמם.
החלטתי להכין סיגרים ממלואים בחלקי פנים מעושנים……..יצא מעולה וגם זה בצניעות.
אם אתם רוצים לעשות משהו דומה (לא כולם מחזיקים מעשנת) ממליץ על המילוי הבא
צולים חלקי פנים (כבדים לבבות טחול) על המנגל וטוחנים עם מעט שום ומעט שומן, מתבלים במלח וראס-חנות (בעדינות) ומגלגלים סיגרים.
ספרו איך יצא……מבטיח בעתיד פוסט מסודר יותר בנושא סיגרים ופסטלים…(חייב את אמא לידי).
טעים טעים כמו מרגז בעלה סיגר
השבמחקזהו , רק ראס אל חנות, לדעתי מה שמייחד טעם של סיגרים מרוקאים זה תבלין המשייה מקליפת אגוז מוסקט.
השבמחקאני מכין את התערובת לבד בבית.....ויש בתוכה משייה......בשר חייב משייה......סוף סוף מישהו מבין אותי
השבמחקהאם ניתן לקבל את המילוי הרגיל לסיגרים בשר?
השבמחקוכמובן סיגרים במילוי תפוח אדמה...
תודה