כאשר חברים או משפחה מגיעים לרוב עולה השאלה גזר יהיה?
הבסיס למתכון זה הוא אריסה אמיתית (פורסם מתכון לפני שבוע) ולא משהו "כאילו" הסלט יכול להישאר שבוע בקרור אצלנו הכלי תמיד עובר נקי לשטיפה כבר ביום ראשון.
מצרכים
2 כפות אריסה אמיתית
מיץ מלימון אחד
3 כפות חומץ
כפית כמון
1/2 כפית סוכר חום
מלח לפי הטעם
8 גזרים
לעסק..............................את הגזרים מרתיחים במים עד לריכוך (כחצי שעה על אש נמוכה) לאחר מכן מסננים ומקררים, פורסים את הגזר לטבעות של כ - 1/2 ס"מ.
בכלי נפרד שמים את האריסה ושאר המצרכים ומערבבים, עד לקבלת רוטב ללא גושים של אריסה.
מערבבים עם הגזר מכניסים לכלי והופ למקרר...טיפ קטן הרבה יותר טעים ביום למחרת כשהגזר קיבל את כל הטעמים...
בתאבון וספרו איך יצא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה