יום חמישי, 4 בנובמבר 2010

פיצה – שמנת פסטו

זוגתי מתלבטת מה להכין לארוחת ערב ומציעה להכין פיצה ברוטב שמנת ופסטו שהכנתי אתמול מהעציץ במרפסת.
בזיליקום במרפסת
לפסטו – קשיו וצנובר קלויים במחבת, בזיליקום מלח ושמן זית…..יוצא מעולה.

את הבצק לקחנו ממתכון של חמתי….הרתחנו שמנת 38%  ולאחר צימצום הוספנו מעט מלח….מקררים ומוסיפים 2 כפיות גדושות מהפסטו.

מורחים על הבצק מוסיפים גבנ"ץ מגוררת ואופים.

הילדים טרפו……בתאבון

תודה לזוגתי על ארוחת ערב מעולה….ממליץ בחום



פיצה לארוחת ערב חצי עגבניות חצי שמנת פסטו


אין תגובות:

פרסום תגובה