יום רביעי, 27 ביוני 2012

שקשוקה תרד לארוחת ערב קלה

יש מפונפנות יותר אבל לארוחת ערב מהירה יצא 10

מצרכים

חופן גדול (1/2 חבילה בערך) של עלי תרד מופרדים............נרתיח אותם במי מלח 2-3 דקות נסחט קלות ונקצוץ גס
בצל בינוני קצוץ
ביצה או 2
גבינת פטה

לעסק...........את הבצל מטגנים בשמן זית עד להזהבה קלה.............מוסיפים את התרד וממשיכים טיגון וערבוב כ - 3 דקות.......מוסיפים מלח ופלפל גרוס.........מסדרים מקום לביצים ומזליפים עוד מעט שמן זית............מבשלים דקה או שתיים עם מכסה על אש בינונית

מסירים מהגז ומוסיפים פירורי פטה איכותית

בתאבון


4 תגובות:

  1. אנונימי27/6/12

    תהיי גלויי , תגידי שמתכון זה פורסם והומצא עיי השף שאול בן אדרת - מהתוכנית החדשה "מטיילים בגלבוע "

    השבמחק
    תשובות
    1. לא ראיתי את התוכנית :-)......ומה מיוחד כל כך במתכון ששף צריך להכין ולהמציא?

      ארוחת ערב קלה של מתכון פשוט ומוכר

      מחק
  2. אסתי קיי1/7/12

    מתכון מעולה תודה רבה על כל המיילים

    השבמחק
  3. מעולה אמנון!
    יישר כח!

    השבמחק