יום שבת, 23 ביוני 2012

סלמון בתבלינים ארומטים

השבת החלטתי לגוון קצת והדג יהיה ללא רוטב אדום.....קלי קלות וטעים

מצרכים

פילה סלמון 
שמן זית
תערובת תבלינים - 1/4 כפית זרעי כמון.....1/4 כפית זרעי כוסברה........1/4 כפית זרעי שומר...........את הזרעים קולים קלות במחבת ומרסקים..........מוסיפים 1/4 כפית שבבי צ'ילי.........1/4 כפית פלפל שחור גרוס והרבע האחרון מלח ים אטלנטי

לעסק......את הסלמון לחתוך לנתחים שנרצה להגיש.............לבזוק את התבלינים ולמרוח היטב בשמן זית........ולמקרר בקערה ל -שעה

אחרי שעה מסדרים בפיירקס ......שופכים את כל השמן והתבלינים על הדג ועוטפים בנייר כסף....מכניסים ל-15 דקות לתנור שחומם ל -200 מעלות...........אחרי רבע שעה משאירים בתנור אבל מכבים את התנור ופותחים את הדלת....מומלץ להגיש תוך 1/4 שעה... גם קר זה מצויין

לתוספת.........חבילת שמפניון הוקפצה במחבת ונכנסה לסיר עם סילאן טיפונת מים...מלח וטימין......אחרי כמה דקות היה לי מלווה שווה ומתקתק לדג

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה