יום ראשון, 24 ביוני 2012

ראש כרובית אפויה

תוספת נחמדה לשולחן השבת............אפשר להכין גם באמצע שבוע לארוחת ערב.......בטעמים אתם יכולים לשלוט בקלות בתוספת של תבלינים לפירורי הלחם

מצרכים

ראש כרובית ללא העלים התחתונים
ביצה טרופה עם מעט מלח
פירורי לחם.....ניתן להחליף בפירורים בטעמים או להוסיף תבלינים יבשים לתערובת כגון פטרוזיליה יבשה כוסברה או אורגנו.........התפרעו לפי אהבתכם

לעסק...............מרתיחים את הראש שלם במים ומלח כ - 20 דקות.............מעבירים לתבנית ומחכים כמה דקות שיתקרר.......מורחים את הביצה ומפזרים את פירורי הלחם

אופים כ - 20 דקות בחום של 200 מעלות............בדקים שהכרובית רכה ומכבים...........מגישים פושר עד קר.........מגישים בצלחת מרכזית וכל אחד חותך לעצמו חתיכה

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה