יום שבת, 9 ביוני 2012

עוף וארטישוק בחמצמצות עדינה

מה נכין?....שקית ארטישוק סנפרוסט יש כמה שוקיים גם כן יש.......אשתי יש לך אחלה ארוחה למחר,  קלי קלות

מצרכים

כמה שוקיים עוף
שקית ארטישוק ........מנקים טיפונת וחותכים לחצאים או רבעים
תבלינים.....כפית פפריקה.....קמצוץ פלפל לבן או שחור (אני מעדיף לבן).......מלח ע"פ טעמכם
כף מיץ לימון סחוט טרי

לעסק.....העוף הארטישוק והתבלינים נכנסים לסיר... מים שיכסה כמעט את הכל.......2-3 כפות שמן ומביאים לרתיחה..........מבשלים על אש בינונית 40-50 דקות.......בודקים שהעוף רך .....מסירים את המכסה ומאדים את הרוטב 5 דקות לפני הסיום מוסיפים את הלימון

בתאבון

הולך מצוין עם כל תוספת...אורז...תפו"א...אטריות


אין תגובות:

פרסום תגובה