יום שני, 11 ביוני 2012

פסטה ברוטב רוזה לילדים

הכי פשוט הכי טעים ובלי סיפורים מיותרים

מצרכים

1/2 ק"ג עגבניות אדומות קלופות ללא גרעינים וקצוצות
3 כפות שמן זית
קופסת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
שן שום כתושה
פרמזן

לעסק.........מכינים את הפסטה ומניחים במסננת (אני הכנתי פפיונים קטנים)  את העגבניות מבשלים בסיר עם השמן והשום כ-20 דקות.......לערבב מידי פעם שלא ישרף...........לטחון עם בלנדר סטיק שלא יהיה פירורים ולצמצם כמה שניתן............להוסיף את השמנת ולבשל כ - 10 דקות נוספות על אש נמוכה עם ערבוב מתמיד שלא תשבר השמנת ולא יגלוש

במחבת יוצקים רוטב .....מצמצמים על אש חזקה כ - 1/2 דקה ומוסיפים את הפסטה,  מקפיצים כדקה שיכנס הרוטב והפסטה תתחמם...........מוזגים לצלחת ומגרדים פרמזן .....בתאבון

ילדים באו לאכווול




תגובה 1:

  1. אנונימי13/6/12

    הבת שלי רצתה ולא קישרתי שמנת לעגבניות.
    יבוצע בקרוב.
    תודה ויום נפלא.

    השבמחק