יום ראשון, 24 ביוני 2012

פוסט מספר 250 מוקדש למסעדת Chez Eugene ושף על

הבטחתי לזוגתי ולילדים שאנחנו הולכים לאכול טוב..........צ'ט עם שף שחר דבח הובילו אותנו דרומה למצפה רמון למלון בוטיק Chez Eugene ....תאמת שקצת יצאתי "נעל" והגענו כשמסעדה סגורה (נו אנשי הדרום יש להם שעות משל עצמם).....אבל לא שף כשחר יפחיד אותו מצב כזה והתשובה שקיבלנו "חכו 5 דקות אני פותח בשבילכם".......כך קיבלנו שף פרטי מסעדה פרטית ושרות אישי מהשף.

גילוי נאות את שף שחר דבח אני מכיר באופן אישי ושיחות אישיות על הפס במסעדת מסה העניקו לי פרספקטיבות מיוחדות ועמוקות על אוכל ותאוות הבישול....בהמשך לגילוי על הארוחה שילמתי במיטב כספי (טוב לא באמת על הכל) והפוסט מסכם את חוויותיי מארוחה מופלה ולא הוזמנתי בכדי לכתוב.

אז כך..........ממליץ בחום (למרות החום) להניע ולרדת לחבל ארץ הדרומי ולחוות חוויה קולינרית יחודית ממסעדה שמקדשת את חומרי הגלם שמפיק המדבר........ואוהו איזה חומרי גלם איכות ללא פשרות..התפריט מגוון והיחס אישי.

קישור לאתר המסעדה 



סלט עלים עם גבינות מחוות נאות


הפתיח


המנה נקראת ים - יבשה ביצה עלומה אלוהית עם דגים כבושים וארטישוק איטלקי


פילה לברק או ברמונדי מקיבוץ משאבי שדה וירקות גינה טריים טריים


צלעות טלה מהטובות שאכלתי עם פירה בטטה והשיחוק הנר עשוי משמאלץ טהור שזולג על הצלעות


וקינוחים כמובן

אין תגובות:

פרסום תגובה