חולה חצילים קלויים אנוכי, ולשבת חשבתי איך להכין את החציל....
אז כך קליתי את החציל ו - 2 עגבניות אדומות , והפעם בהמלצת שרית על מחבת פסים ישנה שעברה הסבה לקליית ירקות וכך גם הגז לא התלכלך :-)
מוציאים את בשר החציל ואת בשר העגבניות הקלויות (מהעגבניות להיפטר מכמה שיותר גרעינים ונוזלים) מועכים בקערה ומתבלים ב.....מלח, שן שום כתושה, מיץ מחצי לימון, שמן זית....והשוס כפית פפריקה מעושנת של חוות התבלינים......מערבבים מכניסים למקרר ותוך שעה יש לכם סלט מטריף.....
בתאבון
מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com
איזה רעיון טוב. מחבת פסים!
השבמחקתגיד לשרית שהיא גאון.
אמא שלי הייתה עושה בסיר ישן
השבמחקהחציל היה יוצא לה לבן לבן
אחלה סלט!!!
השבמחק