הסיגרים הם הנישנוש האולטמטיבי....וכבר כולם קונים ומטגנים כתוספת בארוחה.......ביום חמישי בסוף הקניות בשוק, קפצתי לראות מה נשמע אצל הקצב.....כשהגעתי הוא בדיוק סידר חלקי פנים טריים.....באותו הרגע החלטתי להכין סיגרים....
למי שלא טעם סיגרים כאלה...ממומלץ בחום למרות העבודה....ואפילו אם הכמה הראשונים לא יסתדרו.....ההשקעה שווה...טעים טעים טעים
עלים לסיגרים מומלץ לקנות ממי שיודע להכין....העלים שנמכרים בסופרים הם עבים מידי...אבל אם אין ברירה אז אין :-)
מצרכים
1/2 ק"ג כבד בקר / עוף
1/4 ק"ג לב בקר
1/4 ק"ג טחול עוף
1/2 צרור פטרוזילה קצוצה
שיני שום מראש שלם
חבילת עלי סיגרים
לעסק......את הכבד והלב צולים (כשרות) וקוצצים לקוביות.....במחבת גדולה או סיר מטגנים את קוביות הכבד והלב ומוסיפים אף את הטחול.....מטגנים 7-8 דקות עם 2 כפות שמן בלבד...... ב2 דקות האחרונות מוסיפים את השום והפטרוזילה לטיגון.....ומוציאים לקערה לקירור.
מתבלים את התערובת ב - 1/2 כפית משיה, כף כמון, 1/4 כפית פילפל לבן, כף פפריקה מתוקה, 1/4 כפית כורכום , פפריקה חריפה ומלח ע"פ טעמכם.
את התערובת טוחנים במטחנת בשר .....מערבבים וטועמים ומתקנים תיבול......
יוצרים מהתערובת נקניקים קטנים וממלאים אותם בעלי הסיגר.....מבטיח לצלם את אמי מכינה ולהעלות.....
סיגרים מעולים.... הוגשו בהמלצת צחי עם מטבל כוסברה שום מלח ומעט לימון......חבל"ז
בתאבון
זהירות זה טעים?
השבמחקאוף איתך , תפסיק להדיח לדבר עבירה ...........
השבמחקסתם חחחחחחחחחחחח , המשך המשך........
השבמחקנראה מבטיח .......
נראה מעולההה
השבמחקאבל צריך עוד חלקי פנים! :-)
כפרות עליך, כל עוד זה יהיה פיקנטי אתה מוזמן להכפיל כמויות עבורי מלכתחילה.
השבמחקשולחת חיבוק גדול גדול !!!
מחכה כבר שהחבר'ה יסגרו תאריך, התגעגעתי כבר....
נשיקות.
אריאלה
למה אין לך כפתור like?
השבמחקהיכן באזור המרכז נתן להשיג סיגרים איכותיים?
השבמחקתאמת סיגרים אני מכין בבית.........לא מצאתי עדיין משהו איכותי
מחק