יום שלישי, 22 בפברואר 2011

לביבות תפו"א במילוי בשר

חיפשתי לעשות לילדים ארוחת ערב מהירה וטעימה....היום הלכנו על לביבות תפו"א ממולאות בשר בניחוחות תבלין אינדונזי של חוות דרך התבלינים...יצא יאמי...ולא נשאר פירור....

מצרכים
100 גרם בשר טחון
1 גזר קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות תירס מתוק משומר
חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
2 -3 תפו"א אדומים גדולים אפויים על קליפתם בתנור לחצי שעה בחום הכי גבוה
קמח
ביצה

לעסק.....את התפו"א אנו שולפים מקליפתם ומרסקים....מוסיפים קמח כשליש מכמות  התפו"א אדמה.....וקמצוץ מלח.....את הביצה טורפים קלות ומוסיפים חצי כמות לתערובת התפו"א....(את שאר הביצה מוסיפים רק אם צריך , אני לא הוספתי)....את התערובת מערבבים קלות.....לא לשים, אלא יוצרים בצק מערבוב עדין וברגע שזה מתגבש מפסיקים....

תערובת המילוי....מטגנים את הבשר, הגזר, התירס והעשבים....מתבלים בכפית גדושה של תערובת "סטה" של חוות דרך התבלינים....וממליחים ע"פ הטעם.....

מבצק התפו"א יוצרים כדורים....משטחים וממלאים .....ולטיגון של כ- 3- דקות על אש בגובה בינוני.....

באמת לא מסובך וטעים נורא.....

בתאבון

 מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com



אין תגובות:

פרסום תגובה