בשבוע שעבר הסברתי איך להכין את החרשוף לבישול והיום נכין את המנה הראשונה עם הירק הנפלא הזה....
הטעם היחודי והחמצמצות העדינה מתאימה מאד לבישול עם עוף.....זוגתי שלא אוהבת במיוחד חרשוף טוענת שהעוף של המתכון הזה, זו הצורה הטובה ביותר לבישול עוף.....
אז מה אנחנו צריכים למתכון
3 כרעיים עוף
חרשוף מוכן לבישול מראש אחד
עגבניה קלופה קצוצה וללא גרעינים
3 עינים שום חתןך לפרוסות
לעסק.....מסדרים את החרשוף העגבניות והשום ומערבביבם אותם.....מסדרים את העוף מעל.....ממלאים מים עד גובה 1/3 מהעוף.....מתבלים בפפריקה מתוקה מלח ומעט אבקת מרק עוף.....2-3 כפות שמן ומבשלים כ-45 דקות ......
טיפים להצלחה....לבשל אחרי ההרתחה על אש בינונית ולשים לב לרוטב שלא יצא מימי מידי....במידה ויש יותר מידי רוטב, להוריד את המכסה ולאדות....מת על חרשוף.....
בתאבון
מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצה amnon120@gmail.com
איך מנקים אותו מהקוצים?
השבמחקו.. אין לך מתכון לחרשוף ממולא
ששת צרפתי קישור משבוע שעבר איך לנקות... http://zermela.blogspot.com/2011/01/blog-post_29.html
השבמחקוממולא נעשה בקרוב...שבוע טוב
תקשיבי למרות שהבלוג שלך ניראה מושקע האופן שבו את מתארת את ההכנה לוקה בחסר ולא מובן. לדוגמא: במתכון הזה את כותבת "מסדרים את.." אבל את לא מתארת איך לסדר. נכון שניתן להבין שזה בכלל לא משנה איך לסדר ולכן אולי היה נכון להשתמש במילה להניח (לצד, על ,מתחת וכו). דוגמא נוספת: בדף איך לנקות ...http://zermela.blogspot.co.il/2011/01/blog-post_29.html , כתבת שצריך לסלוק את הירק ..ותארת את פעולת הסליקה בצורה לא מובנת. א. מה עושים עם העלים ,איך מנקים אותם? ב. האם משתמשים במים חמים או קרים או בכלל מבשלים אותם קצת יחד עם כל החומרים..
השבמחקשוב סליחה על הביקורת מקווה שזה יעזור