יום שבת, 19 בפברואר 2011

סרדינים מעולים

בחמישי בשיטוטי בשוק חיפשתי דג לשבת ודרך אגב שאלתי אם יש משהו מיוחד מהדגים הקטנים....סרדינים הייתה התשובה, אומנם קפואים אבל לפני כמה ימים נדוגו במרוקו והוטסו לכאן.....מה יש לי להפסיד תשקול קילו נבדוק בבית מה לעשות איתם.

הפשרתי 2 והשאר נכנסו להמשך הקפאה...ואני להמשך הכנות השבת.....לארוחת ערב עם חצי באגט כבר היו נעימות מאגרביות......זה טעים וללא עבודה....חבל שלא קניתי יותר.......

אז מה עושים.....מפלטים 2 סרדינים (אידרות ועור) ומסדרים בצלחת..שמן זית טוב בנדיבות.....מלח גס בעדינות., מיץ לימון טרי...עשבים שאוהבים ועגבניות..........לחם טרי ולעסק.......זה טעים ברמות.

בתאבון......שמתי לכם נעימה מתאימה......עכשיו רק הבגט






תגובה 1:

  1. זה ולחם לבן טרי ומעט מיץ לימון בצל ירוק קצוץ כוס בוכה או מחיה ואתה מסודר ומי צריך יותר מזה כן כן העולם נראה אחרת אפשר לאכול בלי סוף

    השבמחק