יש מפונפנות יותר אבל לארוחת ערב מהירה יצא 10
מצרכים
חופן גדול (1/2 חבילה בערך) של עלי תרד מופרדים............נרתיח אותם במי מלח 2-3 דקות נסחט קלות ונקצוץ גס
בצל בינוני קצוץ
ביצה או 2
גבינת פטה
לעסק...........את הבצל מטגנים בשמן זית עד להזהבה קלה.............מוסיפים את התרד וממשיכים טיגון וערבוב כ - 3 דקות.......מוסיפים מלח ופלפל גרוס.........מסדרים מקום לביצים ומזליפים עוד מעט שמן זית............מבשלים דקה או שתיים עם מכסה על אש בינונית
מסירים מהגז ומוסיפים פירורי פטה איכותית
בתאבון
תהיי גלויי , תגידי שמתכון זה פורסם והומצא עיי השף שאול בן אדרת - מהתוכנית החדשה "מטיילים בגלבוע "
השבמחקלא ראיתי את התוכנית :-)......ומה מיוחד כל כך במתכון ששף צריך להכין ולהמציא?
מחקארוחת ערב קלה של מתכון פשוט ומוכר
מתכון מעולה תודה רבה על כל המיילים
השבמחקמעולה אמנון!
השבמחקיישר כח!