פרגנתי לעצמי ארוחת ערב טעימה מאד ומעט מאד עבודה
מצרכים
2 נתחים של פרגית
4-6 פטריות שמפניות או פרטובלה בינוניות .......לחתוך חצאים או רבעים
למרינדה
2 כפות סילאן
2 כפות מים
כף שמן זית
2 שיני שום כתוש
4-5 ענפי טימין.....מופרד לעלים
מלח ופלפל שחור גרוס
לעסק............לערבב את מרכיבי המרינדה ולהשרות את הפרגיות שעה במקרר...............את הפרגיות לצלות על מחבת פסים עד שמוכן כ 3-4 דקות.......כשמוכן להוריד לצלחת קטנה
במחבת רגילה להקפיץ את הפטריות 2 דקות עם מעט שמן זית..............לשפוך על פיטריות את מה שנשאר מהמרינדה ולערבב היטב כ - 2 דקות שהרוטב יצטמצם אבל לא יישרף
ניתן לחתוך את הפרגית לפרוסות ולסדר יפה בצלחת............מעט פטרוזיליה קצוצה ואיזה צ'ילי קטן יתנו טויסט נחמד.....ואת המרינדה שנשאר מהפטריות לטפטף על הצלחת ועל הבשר
בתאבון
אני אוהבת את המתכונים שלך וזה באמת קלי קלות וטעים טעים .
השבמחקאני באמת צריכה לדאוג לפרגיות .
תודה תמר :-)
מחקחומרי גלם טובים ופשטות......זה המטבח של משפחת יפרח
אליפות אמנון!
השבמחקהתוספת של הפטריות מבחינתי שדרוג למנה.
אנסה על מצע פולנטה...
פשוט קל וטעים!
מחר ינוסה!
נראה מעולה ומגרה ...
השבמחקאמנון מזה כמה שבועות אני עוקב אחרי המתכונים שלך ומכין כל שבוע לילדיי
השבמחקאת המלצותיך ,אני לא בשלן גדול אבל בעזרתך אני מצליח בבישולים מזה תודה....
איזה כיף לקבל כאלה תגובות
מחקתודה ברוש