הכי פשוט הכי טעים ובלי סיפורים מיותרים
מצרכים
1/2 ק"ג עגבניות אדומות קלופות ללא גרעינים וקצוצות
3 כפות שמן זית
קופסת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
שן שום כתושה
פרמזן
לעסק.........מכינים את הפסטה ומניחים במסננת (אני הכנתי פפיונים קטנים) את העגבניות מבשלים בסיר עם השמן והשום כ-20 דקות.......לערבב מידי פעם שלא ישרף...........לטחון עם בלנדר סטיק שלא יהיה פירורים ולצמצם כמה שניתן............להוסיף את השמנת ולבשל כ - 10 דקות נוספות על אש נמוכה עם ערבוב מתמיד שלא תשבר השמנת ולא יגלוש
במחבת יוצקים רוטב .....מצמצמים על אש חזקה כ - 1/2 דקה ומוסיפים את הפסטה, מקפיצים כדקה שיכנס הרוטב והפסטה תתחמם...........מוזגים לצלחת ומגרדים פרמזן .....בתאבון
ילדים באו לאכווול
הבת שלי רצתה ולא קישרתי שמנת לעגבניות.
השבמחקיבוצע בקרוב.
תודה ויום נפלא.