יום שני, 28 בינואר 2013

חרשוף המנה הבסיסית

אחלה תוספת פשוטה וטעימה......תודה לאחותי שהכינה ללקוחות המסעדה ולאמא שלי שטרחה והכינה.....וכמובן לטדי מבקר במסעדות שכל צילום שלו פגז

מצרכים

כקילו חרשוף קלוף ומוכן
2 עגבניות קלופות ללא גרעינים וחתוכות לקוביות
4-3 שיני שום קצוץ גס
תיבול......מלח...פלפל לבן.....כפית אבקת מרק עוף או ציר......קמצוץ כורכום ו - 2 כפות שמן

לעסק...........הכי פשוט בעולם.....סולקים כ -10 דקות ושופכים את המים..........החרשוף נכנס לסיר עם מעט מים מביאים לרתיחה ומנמיכים לבישול של כחצי שעה על אש קטנה.......מצמצמים טיפה את הרוטב ומסתערים

לנקות את החרשוף כך

בתאבון


8 תגובות:

  1. אנונימי29/1/13

    איפה ניתן לקנות חרשוף?..

    השבמחק
    תשובות
    1. בדרך כלל בשווקים פתוחים.....רק בחודש הקרוב אחרי זה נעלם עד לשנה הבאה

      מחק
  2. אנונימי29/1/13

    פשוט למות איזה מעדן מלכים

    השבמחק
  3. אנונימי25/2/13

    מה זה ??

    השבמחק
    תשובות
    1. חרשוף זהו הצמח של הארטישוק......טעים ומיוחד

      מחק
    2. אנונימי26/2/14

      מה זה סליקה ולסלוק? מתקוונים שליקה ולשלוק?

      מחק
    3. אכן כן לשלוק ושליקה......חחחחחחח

      מחק
  4. בתוספת מיץ מלימון מוסיף המון.

    השבמחק