יום חמישי, 14 בפברואר 2013

דפדפי תפו"א אפויים

תוספת קלה קלה וטעימה טעימה

הפעם ישר לעסק.......תפו"א בינוניים קלופים (אני אוהב את הדזירה האדומים).......בעדינות במנדולינה פורסים ומניחים מסודר בתבנית.

שמים מילימטר או שתיים גובה מים (יעזור בריכוך התפו"א).......מזליפים שמן זית בנדיבות......פלפל שחור גרוס........טימין טרי ומלח ים או גס

מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לרבע שעה  לתנור שחומם ל 180 מעלות.......מסירים את נייר הכסף ונותנים צריבה טובה......

בתאבון


3 תגובות:

  1. אנונימי14/2/13

    באמת בזמן ... מחר יוכן לשבת. תודה רבה ושבת שלום

    השבמחק
  2. כמה פשוט, ככה טעים! הילדים אוהבים את זה מאוד.

    השבמחק