יום חמישי, 21 בפברואר 2013

דג לוקוס וחרשוף.....מרוקאי כמובן

חרשוף יש כי אמא ניקתה לי ......לוקוס שווה שרק יצא מהים טרי טרי מה צריך עוד לכבוד שבת

מצרכים

כמה נתחים טובים של לוקוס
חרשוף מנוקה לתחתית הסיר
2-3 פלפלים יבשים נקיים מגרעינים
פלפל אדום פרוס לרצועות
צ'ילי אדום
ראש שום קלוף
חופן כוסברה קצוצה
תבלינים.......כף או שתיים פפריקה מתוקה ....מלח ע"פ טעמכם....ו-2-3 כפות שמן

לעסק.......מסדרים בסיר את הפלפלים והחרשוף ומעליהם מניחים את הדגים.......מפזרים את שיני השום והכוסברה.......את התבלינים מערבבים עם 2-3 כוסות מים ושופכים על הכל.....

מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לבישול של כ - 20 דקות.........מסירים את המכסה ומצמצמים את הנוזלים שיהיה רוטב סמיך וטוב

חלה טריה ולעסק........שבת שלום



בסיר לפני הבישול

תגובה 1: