הפסח הזה התפנקתי וכשהגיע שישי סלמון נכנס לאפיה מהירה באמת קלי קלות
מכינים מרינדה שבה נשרה את הדג
2 כפות סויה
2 שיני שום כתוש
2 כפיות דבש
פילה תפוז מתפוז אחד.......סוחטים את כל המיץ שנשאר למרינדה
משריםאת נתחי הדג במרינדה כשעה.....מסדרים בתבנית ושופכים את המרינדה לתבנית..........עוטפים בנייר כסף......... 25 דקות על 180 מעלות ועוד 5-7 דקות לצריבה בחום גבוהה יותר
מכסים בנייר כסף ...מקררים 5 דקות וניתן להגיש......הגשתי על מצע של בצל מוקפץ עם שמפניון.....מלח וצ'ילי בלבד
בתאבון
מכינים מרינדה שבה נשרה את הדג
2 כפות סויה
2 שיני שום כתוש
2 כפיות דבש
פילה תפוז מתפוז אחד.......סוחטים את כל המיץ שנשאר למרינדה
משריםאת נתחי הדג במרינדה כשעה.....מסדרים בתבנית ושופכים את המרינדה לתבנית..........עוטפים בנייר כסף......... 25 דקות על 180 מעלות ועוד 5-7 דקות לצריבה בחום גבוהה יותר
מכסים בנייר כסף ...מקררים 5 דקות וניתן להגיש......הגשתי על מצע של בצל מוקפץ עם שמפניון.....מלח וצ'ילי בלבד
בתאבון
נראה טוב מאוד, אכין לשבת.
השבמחקתודה.
שכחתי לשאול לאיזה כמות של דג מתאימה המרינדה הזו ?
השבמחקאני הכנתי ל - 4 נתחים
מחקיש תחליף כלשהוא לרוטב סויה?
השבמחקאפשר טארייקי ואפשר להמליח.......אבל הסויה מושלמת לזה
מחקמה בדיוק עושים התפוז??
השבמחקמפרקים את התפוז רק לפילה הפנימי שלו ללא קליפות או עטיפות הפלחים ומוסיפים למרינדה שבה משרים את הדג
מחק