יום שישי, 20 ביולי 2012

חציל קלוי באריסה

סלט שהכנתי לשבת אבל לא נישאר לי לבוקר כלום!!!

מצרכים

חציל בלאדי גדול שרוף.......להוציא את הבשר ולמעוך היטב במזלג
כף אריסה מרוקאית לא חריפה
כף שמן זית
מיץ מחצי לימון
תבלינים..........1/2 כפית כמון.......1/4 כפית פלפל לבן ומלח

לעסק..........ערבבו הכל היטב ולהכניס למקרר לכמה שעות

טעים טעים וקלי קלות......בתאבון


תגובה 1:

  1. אנונימי6/8/12

    אמנון היקר,
    ביום ה' ב"ה יגיעו אלי אורחים חשובים, האם אפשר להכין את הסלטים יום קודם (כלומר ביום רביעי)? תודה שרי

    השבמחק