יום חמישי, 5 ביולי 2012

תפו"א ובטטה בניחוחות שום ורוזמרין

כל כך פשוט להכנה וכל כך טעים

מצרכים

400 גרם תפו"א קלוף וחתוך לקוביות
400 גרם בטטה קלוף או לא קלוף ע"פ בחירתכם וחתוך לקוביות
2-3 שיני שום כתוש
4 כפות שמן זית
תבלינים........כפית רוזמרין יבש.......1/4 כפית פלפל שחור גרוס......מלח גס

לעסק......בקערה מערבבים את כל המצרכים עם  כוס מים.......מסדרים בתבנית ומכסים היטב בנייר כסף......אופים בחום של 200 מעלות כשעה

לאחר השעה מסירים את נייר הכסף ונותנים צריבה יפה לתפודים 10-15 דקות......מוציאים ומגישים.......במידה ולא מגישים מיד עדיף לכסות בנייר הכסף

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה