עוד מתכון מבית מדרשו של ה"קוסם" שף צחי מויאל, אני פשוט מת על הידיים והנשמה שלך (הכיתוב בתמונה זה המוטו של השף) ......בבקשה צחי הבמה שלך
סינטה צרובה על מצע של סלסלה של מנגו צ׳לי כוסברה בצל סגול וטיפות של שמן שומשום
להכנת הסלסה
נחתוך מנגו טרי (ניתן להחליף באננס טרי) לקוביות קטנות
נוסיף קוביות בצל סגול
פלפל צ׳לי (שלם או מעט לפי רמת החריפות)
כוסברה קצוצה
נתבל במעט מיץ מלימון טרי
סילאן מלח גס
ולקראת ההגשה נטפטף 2-3 טיפות שמן שומשום
את הסינטה נשרה במעט שמן זית מלח גס ופלפל גרוס
נחמם מחבת (ללא שומן)
נצרוב את קוביות הסינטה כחצי דקה נוציא נמתין מס׳ שניות ואז נפרוס
נסדר מעל סלסת המנגו, נפזר מעט מלח גס ובתיאבון
מעולה כבוד לרנ"ג...
השבמחקהאם אפשרי גם להשתמש בסטייק פרגיות או פילה חזה עוף עם אותה סלסה?
שאפו שף!