יום רביעי, 11 ביולי 2012

סינטה צרובה על מצע של סלסלה מנגו

עוד מתכון מבית מדרשו של ה"קוסם" שף צחי מויאל, אני פשוט מת על הידיים והנשמה שלך (הכיתוב בתמונה זה המוטו של השף) ......בבקשה צחי הבמה שלך

עכשיו בימים החמים שבא לנו משהו מרענן ולא כבד במיוחד אך למרות האילוצים אנו רוצים להתפנק הריי לפניכם מנה קלילה המשלבת בתוכה רעננות חדשות וטעמים

סינטה צרובה על מצע של סלסלה של מנגו צ׳לי כוסברה בצל סגול וטיפות של שמן שומשום 

להכנת הסלסה

נחתוך מנגו טרי (ניתן להחליף באננס טרי) לקוביות קטנות
נוסיף קוביות בצל סגול
פלפל צ׳לי (שלם או מעט לפי רמת החריפות)
כוסברה קצוצה
נתבל במעט מיץ מלימון טרי
סילאן מלח גס
ולקראת ההגשה נטפטף 2-3 טיפות שמן שומשום 

את הסינטה נשרה במעט שמן זית מלח גס ופלפל גרוס
נחמם מחבת (ללא שומן)
נצרוב את קוביות הסינטה כחצי דקה נוציא נמתין מס׳ שניות ואז נפרוס
נסדר מעל סלסת המנגו, נפזר מעט מלח גס ובתיאבון





תגובה 1:

  1. מעולה כבוד לרנ"ג...
    האם אפשרי גם להשתמש בסטייק פרגיות או פילה חזה עוף עם אותה סלסה?
    שאפו שף!

    השבמחק