יום שישי, 24 באוגוסט 2012

תבשיל של גרונות הודו פול וניחוחות של כמון

שף צחי מויאל בתבשיל לשבת ללקק את האצבעות
תבשיל של גרונות הודו
פול ניחוח של כמון ,שום,פפריקה מרוקאית
כל שנותר לטבול את החלה

אז ככה
לזרז תהליכים יש להרתיח בסיר לחץ את הגרונות
לאחר שרתחו בסיר נפרד
נשים מעט שמן רגיל
נזהיב שיניי שום עם פלפלים יבשים מתוקים וגם סודני
נוסיף את הפול (קפוא בתקופה זו)
נתבל בכמון פלפל שחור, מלח, פפריקה מרוקאית ומלח
נוסיף את מי הבישול של הגרונות נביא לרתיחה נוסיף את הגרונות נבשל עוד חצי שעה על אש נמוכה 
במידה ואין סיר לחץ זמן הבישול יתארך 
בתיאבון


אלוף הבישולים שף צחי אין לי מילים....כל כך פשוט וכל כך טעים............יבורכו ידיך שף


5 תגובות:

  1. עידית24/8/12

    אמנון,ושוב אני נאלצת לומר שטעמינו כל כך דומים.
    אצלנו הגרונות ילדי הבית כל כך

    השבמחק
    תשובות
    1. איזה כיףףףףף
      תענוג של תגובות

      מחק
  2. אנונימי8/9/12

    המתכונים טעימים מאוד אני מנסה מידי שבוע כל פעם משהו אחר ...למה אתה לא מחדש כל שבוע מתכונים נוספים ???

    השבמחק
  3. סיר לחץ מבשל את הבשר פשוט יותר מהר

    השבמחק
    תשובות
    1. זה נכון.......לא כולם מחזיקים סיר לחץ

      מחק