יום ראשון, 12 באוגוסט 2012

איך להשחיז את הסכין ואיך נשמור עליו

כשקיבלתי את המייל שלובלינסקי עושים סדנה להשחזת סכינים קפצתי על המציאה סוף סוף נלמד איך עושים זאת באמת,  פגישה בצהרי היום לסדנא עם השף הקוסם דודי גרוניס שהתעלל בסכינים בצורה שלא האמנתי שיש להם תקנה......אבל בכמה דקות של הכוונה והשחזה נכונה הסכין כמו חדש.





סדנת ההשחזה מיועדת לכל מי שמוצא את עצמו "קשור" לסכין שלו, לאלו שמאד אוהבים את הסכין הישנה במטבח ולא רוצים להיפטר ממנה למרות שנדמה כבר שאינה עובדת, לאנשים הנמצאים הרבה במטבח, ואפילו לאלו הנמצאים קצת פחות. "סדנת ההשחזה הוקמה במטרה להמחיש לציבור כי עלינו לא למהר לזרוק את הסכין הישנה. בעזרת תחזוקה נכונה והשחזה טובה, סכין טובה אחת מספיקה לאורך חיים שלם " אומר שרגא לובלינסקי מנכ"ל ובעלים חברת לובלינסקי ובנו. 


  • הסדנה תספק מידע במגוון נושאים: 
  • סוגי סכינים השונים בשוק 
  • קושי פלדות (סולםROCKWELL C ) 
  • בניית פאזה לסכין חדה 
  • התאמת אמצעי השחזה לתוצאה הרצויה 
  • תחזוקת סכינים 
  • בעיות נפוצות בסכין - כיצד פותרים וממשיכים לעבוד 
  • טכניקות השחזה 
  • תרגול מעשי עם אבני/מוטות/מכונות השחזה 
  • יצירת חוד חדש, חידוש הלהב 

הסדנה מתקיימת בימי ו', 10:00-12:00 ברח' קיבוץ גלויות 32 ב' ת"א,

הסדנה אינטימית עד 8 משתתפים למפגש

עלות הסדנה 150 ש"ח למשתתף

ביום הסדנה תינתן 20% הנחה על מגוון סכינים ואמצעי השחזה. .............שווה

הגעתי הביתה ומה עשיתי..............נכון :-).............כל הסכינים עברו השחזה מקצועית לפי כל כללי הטקס.....ממליץ בחום על הסדנה.............למען הסר ספק היתי אורח של לובלינסקי

2 comments:

  1. אנונימי3/9/12

    סליחה על האיחור בתגובתי.
    נחמד מאוד להמליץ על סדנת השחזה. באותה מידה אפשר להמליץ על מסירת הסכינים להשחזה אצל לובלינסקי מדי כמה חודשים ולא צריך שום ווג'את ראס
    מה שאני רוצה לדעת זה איך משחיזים סכין לבד ושיחתוך בשר בעובי של ניר?
    קוקוריקו.

    השבמחק
    תשובות
    1. את זה בדיוק למדנו בסדנא.....איך להשחיז כמו שצריך

      לגבי העובי זה כבר לעבוד על הטכניקה

      סדנא מומלצת בחום

      מחק