שף צחי מויאל בתבשיל לשבת ללקק את האצבעות
תבשיל של גרונות הודו
פול ניחוח של כמון ,שום,פפריקה מרוקאית
כל שנותר לטבול את החלה
אז ככה
לזרז תהליכים יש להרתיח בסיר לחץ את הגרונות
לאחר שרתחו בסיר נפרד
נשים מעט שמן רגיל
נזהיב שיניי שום עם פלפלים יבשים מתוקים וגם סודני
נוסיף את הפול (קפוא בתקופה זו)
נתבל בכמון פלפל שחור, מלח, פפריקה מרוקאית ומלח
נוסיף את מי הבישול של הגרונות נביא לרתיחה נוסיף את הגרונות נבשל עוד חצי שעה על אש נמוכה
תבשיל של גרונות הודו
פול ניחוח של כמון ,שום,פפריקה מרוקאית
כל שנותר לטבול את החלה
אז ככה
לזרז תהליכים יש להרתיח בסיר לחץ את הגרונות
לאחר שרתחו בסיר נפרד
נשים מעט שמן רגיל
נזהיב שיניי שום עם פלפלים יבשים מתוקים וגם סודני
נוסיף את הפול (קפוא בתקופה זו)
נתבל בכמון פלפל שחור, מלח, פפריקה מרוקאית ומלח
נוסיף את מי הבישול של הגרונות נביא לרתיחה נוסיף את הגרונות נבשל עוד חצי שעה על אש נמוכה
אמנון,ושוב אני נאלצת לומר שטעמינו כל כך דומים.
השבמחקאצלנו הגרונות ילדי הבית כל כך
איזה כיףףףףף
מחקתענוג של תגובות
המתכונים טעימים מאוד אני מנסה מידי שבוע כל פעם משהו אחר ...למה אתה לא מחדש כל שבוע מתכונים נוספים ???
השבמחקסיר לחץ מבשל את הבשר פשוט יותר מהר
השבמחקזה נכון.......לא כולם מחזיקים סיר לחץ
מחק