ארוחת ערב מהירה ומה זה טעימה....
החציל נחתך למלבנים בגודל 2*3 ובעובי 1/2 ס"מ פיזרתי עליהם מלח בעדינות.....הכנסתי לתוך צלחת עם קמח לציפוי מלא ואז למסננת להסרת שאריות הקמח...ולשמן עמוק....
במחבת הקפצתי גמבה צהובה קלות ב2 כפות שמן זית והוספתי 1/2 כפית אריסה מתוקה ומלח....הפסטה נכנסה לערבוב קל עם הרוטב.......קישוט באנשובי והגשתי
הקטנים העיפו את האנשובי אבל חיסלו את הצלחת
בתאבון
יו , לא מאמינה איך באת לי בזמן ....
השבמחקקניתי היום חצילים כדי להכין פסטה עם חצילים ועגבניות לפי המתכון הטעים מאוד מהבלוג של MAGIG .
תודה על המתכון שלך שנקרא טעים מאוד , שנוסף לרשימת " החייבים להכין " .....
התמונה מגרה , מרהיבה ומרעיבה .... בא לי לאכול הישר מהמסך......
שרית-ב
♥