את החטיף הנפלא הזה מגישים בדרך כלל במימונה.....ואז תוך חודש או חודשיים הוא נעלם עד לשנה הבאה....
התמונה צולמה בבית אחותי שטרחה להכין.....אחלה נשנוש...וכל הזכויות שלה :-)
אז לעסק.....מקלפים פול ירוק מ- 2 קליפותיו ומפרקים ל-2 אונות....את הפול מטגנים בשמן עמוק שרתח ואז הונמכה האש (שלא ישרף )....כשמתחיל לשנות גוון מוציאים לנייר סופג......אחרי שמתקרר ממליחים ומכניסים לכלי לאכסון......
אצלי לא מצליח להחזיק יותר מיומיים, אבל אני מאמין שניתן להחזיקו אפילו שבועיים בהקפאה...
אחלה נשנוש טעים וממכר...
תהנו....
התמונה צולמה בבית אחותי שטרחה להכין.....אחלה נשנוש...וכל הזכויות שלה :-)
אז לעסק.....מקלפים פול ירוק מ- 2 קליפותיו ומפרקים ל-2 אונות....את הפול מטגנים בשמן עמוק שרתח ואז הונמכה האש (שלא ישרף )....כשמתחיל לשנות גוון מוציאים לנייר סופג......אחרי שמתקרר ממליחים ומכניסים לכלי לאכסון......
אצלי לא מצליח להחזיק יותר מיומיים, אבל אני מאמין שניתן להחזיקו אפילו שבועיים בהקפאה...
אחלה נשנוש טעים וממכר...
תהנו....
אהבתי , טעים לי .........
השבמחקשרית-ב
♥
שלום
השבמחקאיך מכינים את זה עם פול יבש?
תודה
גבי
גבי שלום
השבמחקזה מתאים לפול ירוק קלוף......לא יתאים לזה פול יבש
יש משהו דומה עם פול יבש?
השבמחקששת
פול יבש מבשלים אותו קודם מיבשים ואז מטגנים
מחקפול ירוק נשנוש עולמי
חג שמח ששת
חבל שאסור לי לאכול פול אוףףףףףףףףףףף יש לי G6PD
השבמחק