יום חמישי, 9 בדצמבר 2010

פילה עוף עם תפוז סיני ודובדבנים

כמו שהבנתם אני בחופש ומתפנק על ארוחות צהריים.

הקטנים אכלו שניצל ואת פילה החזה שמרתי, תוך כדי השכבה לשנ"צ חשבתי מה ליצור מהפילה....

אז זה מה שיצא!!!!

מרכיבים

פילה עוף אחד
2 תפוזים סינים (מהעציץ במרפסת) חתוכים לעיגולים
עלה מנגולד אדום (מהעציץ ליד)
4-3 דובדבנים (מובן שגילענתי בעונה והקפאתי)
1/2 כוס קברנה סובניון

לעסק.....חולטים את עלה המנגולד במים חמים כ-3-4 דקות מוציאים ומקררים,   מנקים את האמצע על מנת שלא יהיה קשה לגלגל ולא יהיה סיבי מידי.

מכניסים את החזה (אני הוספתי לו גזר מוקפץ קלות) לעלה ומגלגלים.....ומניחים בצד.

במחבת קטנה מקפיצים את הדובדבנים ועיגולי התפוז כ 5-7 דקות....אני הוספתי כ1/3 כוס מים וכף יין.....מתבלים במעט מלח ו1/2 כפית סוכר,  שניה לפני שנגמרים המים מעבירים את הדובדבנים והתפוז לצלחת.

את הגלילה מוסיפים למחבת עם שאר היין ומבשלים כ - 5 דקות...מתבלים במלח ומעט סוכר.

פורסים את הפילה ומסדרים את כל הרכיבים בצלחת......משיכים לצמצם את היין ומעטרים את הצלחת..

בתאבון



סלק עלים אדום במרפסת

3 תגובות:

  1. נראה נהדר. יופי של ארוחת צהריים!

    השבמחק
  2. מישאל פומפיאנסקי9/12/10

    טעים טעים

    השבמחק
  3. רב תודות מישאל ונעמה

    השבמחק