יום שני, 9 באפריל 2012

שיפודון אנטריקוט וחציל קלוי

רבים שאלו איך אני מכין את הבשר שמופיע בתמונת הדף בפיסבוק.....אז כך....הכי פשוט בעולם....אם המנגל דלוק או מחבת פסים אתם בכיוון הנכון

לחציל - לקלות חציל על האש ולהוציא את הבפנוכו.......למעוך את החציל להוסיף שן שום כתוש...מלח ו2 כפות שמן זית

הבשר - לחתוך קוביות 1.5 או 2 ס"מ לשפד על שיפודי יקיטורי 3 קוביות..... לתבל במלח ים או מלח עבה רגיל ולצלות.....הבחירה בבשר איכותי הוא ההבדל....

לסדר צלחת עם החציל למטה שיפוד מעליו....כמה קוביות גמבה קלויה .......שמן זית בנדיבות ולבזוק מלח .....עוד עלה ירוק ישלים את הלוק

בתאבון


אין תגובות:

פרסום תגובה