יום ראשון, 19 ביוני 2011

פסטה עגבנית ושמנת הכי מהר

זוכרים שסיפרתי לכם שהכנתי רביולי ופסטה בבית.....אז ארוחת ערב ב-10 דקות כולם נהנו והיה טעים מאוד....

אז כמו שאמרנו הרוטב תמיד מחכה לפסטה ופסטה טריה צריכה בישול קצרצר במים אז נתחיל ברוטב....

ל - 3-4 מנות מגרדים בפומפיה 3 עגבניות אדומות מוסיפים גביע שמנת לבישול ומבשלים כ - 5 דקות על אש בינונית לאחר הרתיחה.....ממליחים ע"פ טעמכם והרוטב מוכן.....את הפסטה הטריה טובלים ל-2-3 דקות במים מומלחים....כאשר הפסטה מוכנה מסננים ומעבירים למחבת הרוטב לעוד דקה...ומגישים .....הקטנים טרפו והגדולים גם

בתאבון

מעוניינים לקבל את המתכונים במייל כתבו לי ואוסיף אתכם לרשימת התפוצהamnon120@gmail.com
 
 


פיטוציני בבית....שונה מכל פסטה אחרת

אין תגובות:

פרסום תגובה