יום ראשון, 5 ביוני 2011

רביולי פיטריות ברוטב שמנת וכרכום טרי

על הפסטה הטריה "דלה קזה" כבר דיברנו......הפעם הכנתי רביולי פטריות מעולה כאשר הרוטב הינו בסיסי והקונצ' כמו שאומרים הינו הוספת גרדה של כרכום טרי....

אז כך לעסק....מרתיחים חבילת שמנת לבישול....לאחר הרתיחה מוסיפים 1/2 כפית גרדת כרכום טרי ....שטעמו עדין ושונה מהאבקה....מוסיפים מלח ופלפל.....ומצמצמים עוד כמה דקות

בסיר נוסף מרתיחים מים ומוסיפים מלח לאחר רתיחה מעבירים למחבת עם הרוטב....מקפיצים דקה או שתיים ומגישים עם פרורי פקורינו או כל גבינה קשה שאתם אוהבים

בתאבון

אין תגובות:

פרסום תגובה