יום שלישי, 1 ביולי 2014

חטיפי מונדיאל פיקנטיים

המתכון ששיתף אותנו אבי גולדברג....שוווה

מרכיבים:
 
250 גר' שקדים טחונים
80 גר' קמח חומוס
100 גר' גרעיני חמנייה (קלופים לא קלויים)
1 ביצה (אפשר להחליף  בכף טחינה לטבעוניים)
6 כפות מים
1 וחצי כפיות מלאות צ'ילי גרוס
​לא חייבים מלח אם כן אז לא יותר מחצי כפית
 
לעסק.......
 
לערבב יבשים, לערבב רטובים,
לאחד לעיסה שתתגבש אבל תישאר מעט דביקה.
לחלק ל- 2 חלקים......חלק לכל תבנית
לשטח על נייר אפיה לעובי 2 מ"מ
לחתוך לרבועים בגודל 2 ס"מ​ הכי נוח עם גלגל שחותכים פיצה
תנור שחומם ל- 180 מעלות. בערך 17-20 דקות. מוכן כשרואים בועיות רותחות על החטיפים.
​להוציא מהתנור ולהפריד את החטיפים בעודם חמים.
 
טעים ורץ עם בירה ליד הטלוויזיה
 
 

אין תגובות:

פרסום תגובה