יום שני, 28 במאי 2012

עוף וכרובית

עוד משהו נחמד טעים ומהיר להכנה שהכנתי לזוגתי לעבודה

מצרכים

4-6 נתחים של עוף....אני משתמש בד"כ בכרעיים / שוקיים
כרובית אחת מפורקת לפלחים ...מושרים במי מלח ושטופים
תבלינים.......מלח ......1/2 כפית כורכום.......קמצוץ פלפל לבן ו2 כפות שמן

לעסק........מרתיחים את העוף כ - 30-20 דקות עם מים וכורכום...........לאחר מכן מוסיפים לסיר את הכרובית והתבלינים ומבשלים עוד 20 דקות.......מצמצמים את הרוטב על אש גבוהה ללא מכסה ובתאבון

נכון שקלי קלות?

בתאבון אשתי




תגובה 1: