כבר הרבה זמן אני רוצה ליצר אצלי במטבח נקניקיית מרגז איכותית.....כזו מבשר אמיתי עם הטעמים שאני מכיר, או כזו המלאה כבד ועשבי תיבול....
אחרי חפירות בכל מיני אתרים הוזמנה המנקנקת ונחנכה אחר כבוד במפגש האבירים השישי ......והיום בערב ישבתי להכין 5 ק"ג מרגז שהבטחתי לחברים לטעימות.....עוד 2 ק"ג נקניקיות כבד ו - 3 נקניקי בקר עם קונפי שום ויין.......היורש כמובן שהשתתף בחגיגת הניקנוק ולא היה מוכן ללכת לישון עד שלא יראה חבילה אחת לפחות קשורה ונכנסת למקפיא.
מי שכבר קרא את הבלוג יודע שאם הקצב שלי לא היה סוגר אין סיכוי בעולם שהייתי מנסה לנקנק לבד.....הטעמים שלו היו חלום .....אבל סגר האדון אחרי 50 שנה.......זה המקום להודות לשלמה ולאחל לו עוד הרבה שנים בריאות ומאושרות.
זהו התמכרתי למכונה........מתכוון לתת לה לעבוד קשה......את המתכונים לנקניקיות רק במקרה הזה אשמור לעצמי......ומי שבאמת ירצה יוכל להשיג אצלי בהזמנה מראש.
היורש מפקח.....היד הקטנה כפרה עליו |
אתה אלוף העולם
השבמחקקרלוס
כפרה עליכם !!!!
השבמחקעל כולכם.
המרגזים יצאו אליפות !!!
אוהבת אתכם.
איך אפשר להזמין נקניקיות חריפות?
השבמחקתכתב/י במיל או בפרטי בפיס בוק
השבמחק