מתכון שלוקח זמן לבשל אותו אבל כל כך פשוט
מצרכים
3/4 ק"ג צלי כתף חתוך לקוביות
3-4 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות
3 כפות שמן
תבלינים......2 כפות תערובת קייגי'ן......1/2 כפית כורכום.........כפית גדושה מרק עוף..........ומלח ע"פ טעמכם
לעסק...........מבשלים את הבשר שעה וחצי במים.......מוסיפים את התפו"א השמן והתבלינים ..........ומבשלים עוד חצי שעה.....לשים לב למים שישאר בסוף רוטב סמיך, ואם תוך כדי בישול חסר אז תוסיפו.
יצא מעולה...........בתאבון
לא התאפקתי והכנתי בדיוק על פי מה שכתוב במתכון
השבמחקיצא אליפות טעים ומגרה
לא תאמינו איך הפירנאות חיסלו את הסיר
תודה על המתכונים המעולים שאתה נותן לנו
חתימה טובה
תמר
כמה מים?
השבמחקתודה
מתחילים עם מים כ3 ס"מ מעל לבשר
השבמחקאם מצטמצם יתר על המידה אפשר להוסיף מעט מים
בהצלחה וספרו איך יצא