יום ראשון, 2 באוקטובר 2011

צלי כתף ותפו"א בתיבול קייגי`ן

מתכון שלוקח זמן לבשל אותו אבל כל כך פשוט

מצרכים

3/4 ק"ג צלי כתף חתוך לקוביות
3-4 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות
3 כפות שמן
תבלינים......2 כפות תערובת קייגי'ן......1/2 כפית כורכום.........כפית גדושה מרק עוף..........ומלח ע"פ טעמכם

לעסק...........מבשלים את הבשר שעה וחצי במים.......מוסיפים את התפו"א השמן והתבלינים ..........ומבשלים עוד חצי שעה.....לשים לב למים שישאר בסוף רוטב סמיך,  ואם תוך כדי בישול חסר אז תוסיפו.

יצא מעולה...........בתאבון


3 תגובות:

  1. אנונימי3/10/11

    לא התאפקתי והכנתי בדיוק על פי מה שכתוב במתכון
    יצא אליפות טעים ומגרה
    לא תאמינו איך הפירנאות חיסלו את הסיר

    תודה על המתכונים המעולים שאתה נותן לנו

    חתימה טובה

    תמר

    השבמחק
  2. אנונימי1/11/11

    כמה מים?
    תודה

    השבמחק
  3. מתחילים עם מים כ3 ס"מ מעל לבשר

    אם מצטמצם יתר על המידה אפשר להוסיף מעט מים

    בהצלחה וספרו איך יצא

    השבמחק