לשבת אני בישלתי ושאלתי את חמי איך ירצה את הדג?..........מטוגן הוא ענה....כל כך פשוט וכל כך טעים..........
אצתי רצתי ל"דגיה" ולוקוס של 2.5 ק"ג חייך אלי......אז 1/3 הוקפא לשבת הבאה 1/3 בושל בסגנון מרוקאי ו1/3 טוגן......
ממומלץ בחום עם לימון או רוטב צרמלה שלפי שם הבלוג אתם מבינים כמה אני אוהב אותו.......
לעסק....מכינים בלילה מ-2 ביצים ממליחים ומוסיפים קמצוץ כורכום וקמצוץ פלפל לבן......נותנים לנתחי הדג לנוח 1/4 שעה במקרר בתוך הביצה.......מוציאים ומקמחים ומעבירים לטיגון בשמן עמוק....נתחים גדולים 3 דקות מכל צד....נתחים קטנים אפילו 2 דקות......ממתינים שיתקרר מעט ומגישים......ניתן גם לאכול קר..
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה